Legea Camerelor de Comert si Industrie, care prevede in principal trecerea Registrului Comertului, aflat in subordinea Ministerului Justitiei, sub tutela Camerelor de Comert, a fost adoptata ieri. 137 de deputati au votat "pentru", 99 "impotriva" si
Legea Camerelor de Comert si Industrie, care prevede in principal trecerea Registrului Comertului, aflat in subordinea Ministerului Justitiei, sub tutela Camerelor de Comert, a fost adoptata ieri. 137 de deputati au votat "pentru", 99 "impotriva" si 11 s-au abtinut. Registrul Comertului va trece sub administrarea Camerelor de Comert si Industrie atat la nivel national, cat si teritorial, conform Mediafax.
Potrivit legii, Camerele de Comert Judetene si Camera de Comert si Industrie a Romaniei sunt organizatii autonome, neguvernamentale, apolitice. CCIR asigura organizarea si functionarea Oficiului National al Registrului Comertului, precum si indrumarea metodologica si a functionarii Registrelor Comertului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.