DaimlerChrysler a anuntat ca va cere radierea de la 12 Burse inclusiv de pe pietele din Franta si Suedia pentra a-si diminua costurile, relateaza Reuters. Al cincilea constructor de automobile mondial isi va mentine titlurile doar la Bursa din Frankf
DaimlerChrysler a anuntat ca va cere radierea de la 12 Burse inclusiv de pe pietele din Franta si Suedia pentra a-si diminua costurile, relateaza Reuters. Al cincilea constructor de automobile mondial isi va mentine titlurile doar la Bursa din Frankfurt, New York si Stuttgart, unde si-a concentrat majoritatea actiunilor.
Compania DaimlerChrysler a precizat ca se retrage de la Bursele Euronext, SWS Swiss Exchange, Philadelphia Stock Exchange, Chicago Stock Exchange, NYSE Arca, Tokyo Stock Exchange si din regiunile germane Berlin-Brêmen, Düsseldorf, Munchen, Hamburg si Hanovra. Decizia grupului reflecta intentia sa de a beneficia de o integrare pe pietele financiare si de o reducere a costurilor procesului administrativ.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.