Posta Romana a inaugurat luni, 19 iunie, Centrul acreditat ECDL Timisoara, situat in incinta Directiei Regionale de Posta, potrivit unui comunicat al institutiei. Permisul European de Conducere a Computerului este cel mai raspandit program de certifi
Posta Romana a inaugurat luni, 19 iunie, Centrul acreditat ECDL Timisoara, situat in incinta Directiei Regionale de Posta, potrivit unui comunicat al institutiei. Permisul European de Conducere a Computerului este cel mai raspandit program de certificare a nivelului de pregatire in utilizarea computerului, recunoscut la nivel international in peste 166 de tari. Instructorii care predau cursantilor sunt angajati ai Directiei Regionale de Posta Timisoara din cadrul compartimentului IT, ce au obtinut certificatul de examinator autorizat din partea ECDL Romania. Programul ECDL se desfasoara in cadrul Centrului de Instruire al Postei Romane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.