Actionarii societatii Calipso au aprobat, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, majorarea de capital de la 840 de mii de lei la valoarea de 2,52 milioane de lei - capitalul social majorat fiind divizat in 1.008.063 actiuni ordinare cu valoarea
Actionarii societatii Calipso au aprobat, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, majorarea de capital de la 840 de mii de lei la valoarea de 2,52 milioane de lei - capitalul social majorat fiind divizat in 1.008.063 actiuni ordinare cu valoarea nominala 2,5 lei, prin utilizarea integrala a rezervelor constituite din profitul net.
Pentru fiecare actiune deja detinuta de fiecare actionar urmeaza a se emite doua actiuni noi cu valoare nominala de 2,5 lei. Consiliul de Administratie al societatii este mandatat sa valideze subscrierile si sa faca demersurile pentru inregistrarea majorarii la Oficiul Registrului Comertului, transmite un comunicat transmis de companie Bursei Rasdaq.
De asemenea, actionarii au aprobat data de inregistrare in conformitate cu art. 238 alin.1 din Legea nr. 297/2004, la data de 7 iulie 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.