Dupa ce R. Lucescu a acceptat oferta de la "Poli", sefii din Giulesti au inceput negocierile cu Ioan Ovidiu Sabau, de la Gloria Bistrita, si cu italianul Cristiano Bergodi, al carui contract cu FC National a expirat. Cel mai aproape de a veni sub Gra
Dupa ce R. Lucescu a acceptat oferta de la "Poli", sefii din Giulesti au inceput negocierile cu Ioan Ovidiu Sabau, de la Gloria Bistrita, si cu italianul Cristiano Bergodi, al carui contract cu FC National a expirat. Cel mai aproape de a veni sub Grant este Bergodi, mai ales ca, se pare, acesta nu este deloc strain de faptul ca Rapid a achizitionat acum doua zile doi "bancari", pe fundasul Cristian Sapunaru si pe atacantul australian Ryan Griffiths, pentru 3,3 milioane de euro! "Cine nu si-ar dori sa antreneze o echipa ca Rapid? O echipa care vrea performanta si care a aratat ca poate sa o obtina! As fi bucuros sa pot lucra in Giulesti", a spus Bergodi. Nici Sabau, extrem de iubit in Giulesti din vremea in care a evoluat, ca jucator, la Rapid, n-ar refuza o eventuala oferta. "Am spus ca vreau sa antrenez la o echipa care isi propune obiective mari: titlu, cupa, participari in competitiile europene", a declarat Sabau, care mai are insa un an de contract cu Gloria. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.