La sfarsitul saptamanii trecute, pe scena Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti, a avut loc un nou concert din seria "Rock Sessions" - episodul 6. In fata unei sali pline, au evoluat trupele "Adi Manolovici Syndicate", "RAST" si mai tinerii "X
La sfarsitul saptamanii trecute, pe scena Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti, a avut loc un nou concert din seria "Rock Sessions" - episodul 6. In fata unei sali pline, au evoluat trupele "Adi Manolovici Syndicate", "RAST" si mai tinerii "X-plod", elevi ai profesorului Manolovici. Concertul a fost unul de exceptie, Adi Manolovici incantandu-ne cu un repertoriu variat format din compozitii proprii si cover-uri ale unor trupe celebre, executii de exceptie am notat pe piesele Pink Floyd, Joe Satriani, Steve Vai. De altfel, Manolovici, un fan inrait al celor doi virtuozi ai chitarei, este unul dintre putinii tehnicieni romani ce poate executa cu fidelitate "cascade" a la Vai si Satriani. O evolutie buna a avut si RAST, dar demn de remarcat ni s-a parut debutul trupei de copii "X-plod" - condusa de fratii Comaroni - Cristian (11 ani) si Andrei (7 ani), care a cantat in deschidere si a electrizat asistenta cu piesele "TNT" (AC/DC) si "Keep On Rockin' In A Free World" (Neil Young), spectatorii remarcand la juniori cate ceva din "accentul" lui Manolovici. (B. GALCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.