Partile componente ale pietei financiare nonbancare vor adopta o strategie comuna elaborata pe minimum trei ani. "Segmentele pietei financiare nonbancare au nevoie unul de celalalt", a declarat vicepresedintele Comisiei Buget Finante din Camera Deput
Partile componente ale pietei financiare nonbancare vor adopta o strategie comuna elaborata pe minimum trei ani. "Segmentele pietei financiare nonbancare au nevoie unul de celalalt", a declarat vicepresedintele Comisiei Buget Finante din Camera Deputatilor, Gratiela Iordache.
Potrivit presedintelui CNVM, Gabriela Anghelache, in circa o saptamana, Comisia va prezenta obiectivele propuse pentru a fi incluse in strategia comuna si a apreciat ca infiintarea unui forum care sa reuneasca reprezentantii pietei nonbancare va fi benefica pentru ansamblul pietelor financiare.
Secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice Catalin Doica a declarat ca pozitia ministerului este favorabila acestei initiative si a aratat ca va fi promovat un pachet legislativ pentru stimularea dezvoltarii pietei de capital, dar nu neaparat prin masuri de natura fiscala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.