Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a anuntat, ieri, ca in urma analizei ofertelor tehnice si financiare depuse de catre cele 5 companii de consultanta financiara si restructurare, preselectate pentru restructurarea Companiei Nationa
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a anuntat, ieri, ca in urma analizei ofertelor tehnice si financiare depuse de catre cele 5 companii de consultanta financiara si restructurare, preselectate pentru restructurarea Companiei Nationale Posta Romana S.A., comisia de evaluare a declarat castigatoare oferta companiei Roland Berger impreuna cu Musat si Asociatii (consultanta juridica) si Mazars Romania (consultanta financiara).
Posta Romana este una dintre cele mai tentante companii scoase la privatizare de statul roman. Autoritatile intentioneaza sa finalizeze privatizarea pana in 2008, inclusiv prin listarea la Bursa a unei parti din actiuni, doar dupa ce compania va trece prin procesul de restructurare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.