Conservatorii se gandesc pana duminica daca parasesc sau nu coalitia. Potrivit purtatorului de cuvant, Bogdan Ciuca, liderii PC vor sa se intalneasca in aceasta saptamana cu reprezentantii Executivului si cu cei ai partidelor parlamentare aflate la p
Conservatorii se gandesc pana duminica daca parasesc sau nu coalitia. Potrivit purtatorului de cuvant, Bogdan Ciuca, liderii PC vor sa se intalneasca in aceasta saptamana cu reprezentantii Executivului si cu cei ai partidelor parlamentare aflate la putere. "Trebuie sa vedem cate initiative ale PC au fost sprijinite si daca mai exista colaborare la nivelul Guvernului", a spus Ciuca. Cu alte cuvinte, conservatorii sunt deschisi negocierilor cu liderii Aliantei.
In plus, vineri si sambata sunt programate intruniri ale liderilor din teritoriu, pentru a se pune in discutie protocolul de colaborare incheiat cu Alianta si UDMR. Dupa toate aceste dezbateri, duminica, 25 iunie, va avea loc Consiliul National al partidului. Potrivit purtatorului de cuvant, acesta este singurul for care poate decide daca PC va ramane sau nu la guvernare. Conservatorii incearca astfel sa delimiteze partidul de dosarul lui Voiculescu.
Saptamana trecuta, Dan Voiculescu anunta ferm ca daca CNSAS il va gasi vinovat ca a colaborat cu Securitatea, partidul sau va parasi coalitia aflata la putere. Cu toate ca decizia oficiala a Colegiului nu ajunsese nici ieri la destinatar, informatiile aparute in presa pe acest subiect au dat ca sigur faptul ca Voiculescu a facut politie politica.
Prin urmare, daca informatia se va confirma, conservatorii ar trebui sa iasa de la guvernare. Acum, ei pun acest demers strict pe seama colaborarii cu celelalte partide de la putere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.