Nestle, cel mai mare producator mondial de alimente, a achizitionat compania americana de produse dietetice Jenny Craig pentru suma de 600 de milioane de dolari, informeaza Reuters. In ultimele 12 luni, compania a inregistrat vanzari de peste 400 de
Nestle, cel mai mare producator mondial de alimente, a achizitionat compania americana de produse dietetice Jenny Craig pentru suma de 600 de milioane de dolari, informeaza Reuters. In ultimele 12 luni, compania a inregistrat vanzari de peste 400 de milioane de dolari. Jenny Craig, specialist in domeniul regimurilor alimentare si al programelor de exercitii fizice, a infiintat compania in anul 1983. Grupul elvetian a cumparat firma americana de la un grup privat de investitii, printre care se numara ACI Capital si MidOcean Partners.
Intr-un comunicat emis de Nestle se mentioneaza ca: "Achizitia va consolida pozitia Nestle in Statele Unite, cea mai importanta piata din lume in domeniul produselor nutritioniste si de control al greutatii corporale". Produsele Jenny Craig sunt livrate in Statele Unite, Canada, Australia si Noua Zeelanda.
In prezent, Nestle doreste sa-si extinda activitatea pe pietele unde consumatorii sunt dispusi sa cumpere produse de o calitate superioara, care asigura un profit consistent, precum Statele Unite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.