Compania de morarit si panificatie Vel Pitar investeste peste patru milioane euro in modernizarea morii de grau din localitatea Bujoreni din judetul Valcea, jumatate din suma reprezintand fonduri SAPARD, a declarat agentiei Mediafax Georgian Fuduli,
Compania de morarit si panificatie Vel Pitar investeste peste patru milioane euro in modernizarea morii de grau din localitatea Bujoreni din judetul Valcea, jumatate din suma reprezintand fonduri SAPARD, a declarat agentiei Mediafax Georgian Fuduli, director in cadrul firmei. "Proiectul, care va fi finalizat la inceputul anului viitor, vizeaza achizitionarea de utilaje de productie noi, cisterne auto speciale si aparatura de laborator", a spus Fuduli.
Valoarea totala a investitiilor Vel Pitar planificate pentru acest an se ridica la 10 milioane de euro, dupa ce anul trecut grupul a investit circa sapte milioane de euro, in special in achizitionarea de tehnologii si realizarea de produse noi. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.