Un numar de 2000 de bilete pentru concertul formatiei Depeche Mode, care va avea loc vineri, pe stadionul "Lia Manoliu" din Bucuresti, vor fi puse in vanzare incepand marti, au declarat pentru Mediafax organizatorii evenimentului. Compania Emag!c Ent
Un numar de 2000 de bilete pentru concertul formatiei Depeche Mode, care va avea loc vineri, pe stadionul "Lia Manoliu" din Bucuresti, vor fi puse in vanzare incepand marti, au declarat pentru Mediafax organizatorii evenimentului. Compania Emag!c Entertainment a primit acceptul pentru o suplimentare de locuri, cele 2000 de bilete fiind ultimele disponibile pentru concertul de vineri. Acestea vor putea fi cumparate incepand de marti, de la Hotelul Howard Johnson, sala Kansas, etajul intai. Biletele puse in vanzare au pretul de 110 lei. Exista insa si aproximativ o suta de bilete de tip "VIP", in tribuna 0, la pretul de 350 lei. Initial, pentru concert au fost puse in vanzare 40.000 de bilete, impartite pe cinci categorii, pretul variind in functie de pozitionarea fata de scena. Concertul din Romania al Depeche Mode va dura doua ore, in deschidere urmand sa evolueze formatiile romanesti Sistem si Suie Paparude. Evenimentul de la Bucuresti face parte din turneul "Touring the Angel", ce cuprinde peste 20 de tari si 18 state americane. Pe 21 iunie, trupa are programat un concert la Sofia, pe Stadionul Lokomotiv. Dupa show-ul de la Bucuresti, Depeche Mode se va indrepta spre Londra, unde va sustine un concert in cadrul London Wireless Festival. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.