Firmele cu afaceri de pana la 1,5 milioane lei vor beneficia de un abonament bancar prin intermediul caruia nu vor mai plati pentru operatiunile desfasurate la Banca Transilvania. Valoarea unui abonament este de zece euro pe luna si are o valabilitat
Firmele cu afaceri de pana la 1,5 milioane lei vor beneficia de un abonament bancar prin intermediul caruia nu vor mai plati pentru operatiunile desfasurate la Banca Transilvania. Valoarea unui abonament este de zece euro pe luna si are o valabilitate de sase luni. Pentru clientii mai vechi abonamentul este calculat ca medie a comisioanelor platite in ultima jumatate de an.
Valoarea abonamentului este calculata la fiecare sase luni. In cazul in care valoarea comisioanelor este mai mica decat cea a abonamentului, clientul va plati numai suma consumata. "Pana la sfarsitul acestui an, estimam ca vom incheia intre 30.000 si 50.000 de astfel de abonamente, din care jumatate vor fi contractate de clientii noi", a declarat Ionut Patrahau, directorul general adjunct al Bancii Transilvania.
"In urmatorii trei ani, ne propunem sa ajungem pe locul al cincilea in topul celor mai mari banci din Romania", a declarat Patrahau. El a aratat ca, desi banca se concentreaza in principal pe sectorul IMM-urilor, institutia are in vedere si extinderea diviziei de retail prin majorarea numarului de carduri de retail si a creditelor ipotecare si imobiliare. "Dezvoltarea retelei de agentii va avea la baza combinarea sectorului de retail cu cel pentru IMM-uri. Nu vom mai deschide agentii doar pentru retail", a mai spus directorul adjunct al bancii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.