Romanii mai au un motiv de bucurie. Un numar de 2.000 de bilete pentru concertul formatiei Depeche Mode, care va avea loc vineri, pe stadionul "Lia Manoliu" din Bucuresti, vor fi puse de azi in vanzare. Biletele, care au pretul de 110 lei si de 350 l
Romanii mai au un motiv de bucurie. Un numar de 2.000 de bilete pentru concertul formatiei Depeche Mode, care va avea loc vineri, pe stadionul "Lia Manoliu" din Bucuresti, vor fi puse de azi in vanzare. Biletele, care au pretul de 110 lei si de 350 la categoria VIP, in tribuna 0, vor putea fi cumparate de la Hotelul Howard Johnson.
Concertul trupei Depeche Mode, care face parte din turneul "Touring the Angel", va dura doua ore si va fi deschis de Sistem si Suie Paparude. Spectacolul din Romania face parte dintr-o serie de concerte care vor fi inregistrate si lansate in editie limitata pe CD.
Dupa prestatia de la Bucuresti, Depeche Mode se va indrepta spre Londra, unde va sustine un concert in cadrul London Wireless Festival.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.