Clifford Chance, cea mai mare casa de avocatura din lume, va deschide un birou in Romania, in asociere cu Badea, Georgescu & Asociatii, intrand astfel pe o piata estimata de principalii jucatori la 100 milioane de euro in acest an. Biroul din Bucures
Clifford Chance, cea mai mare casa de avocatura din lume, va deschide un birou in Romania, in asociere cu Badea, Georgescu & Asociatii, intrand astfel pe o piata estimata de principalii jucatori la 100 milioane de euro in acest an. Biroul din Bucuresti se va alatura cabinetelor deschise de Clifford Chance in Budapesta, Moscova, Praga si Varsovia de la inceputul anilor '90.
"Suntem incantati ca echipa din Bucuresti a devenit parte a firmei noastre. Noul nostru birou din Bucuresti va reprezenta un punct de plecare pentru dezvoltarea prezentei Clifford Chance in regiune si va imbunatati capacitatea noastra de a asista clientii globali care au interes in Europa de Sud Est", a explicat Michael Cuthbert, Managing Partner in Clifford Chance pentru Europa Centrala si de Est.
Casa romaneasca de avocatura se axeaza pe domeniul financiar-bancar, piete de capital, real estate si s-a concentrat pe clienti internationali, asistand in special banci de investitii si comerciale, fonduri de private equity, investitori imobiliari si corporatii multinationale.
"Ne-am alaturat celei mai mari firme de avocati din lume ca o urmare naturala a relatiei profesionale excelente pe care am dezvoltat-o in ultimii 5 ani", a declarat Daniel Badea, Managing Partner al biroului din Bucuresti. "Inca din 2002, cand am creat firma, ne-am concentrat pe implicare in tranzactii multinationale, in multe din ele lucrand impreuna cu Clifford Chance", a adaugat Badea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.