BRD Finance si Daniel Expert au lansat cardul de credit Daniel, emis sub sigla MasterCard, transmite un comunicat al bancii. Cardul este un produs de finantare flexibil, cu utilizare internationala destinat achizitionarii de produse atat din reteaua
BRD Finance si Daniel Expert au lansat cardul de credit Daniel, emis sub sigla MasterCard, transmite un comunicat al bancii. Cardul este un produs de finantare flexibil, cu utilizare internationala destinat achizitionarii de produse atat din reteaua Daniel cat si din orice alt magazin care afiseaza sigla Mastercard.
Posesorii acestui produs pot retrage si sume de numerar de la orice bancomat cu sigla furnizorului american de solutii de plata. Utilizatorii cardului pot opta pentru rambursarea integrala a sumei cheltuite, cu o perioada de gratie de 40 de zile, sau pot alege sa plateasca lunar o anumita suma.
Pe masura ce sumele utilizate sunt rambursate, acestea sunt din nou disponibile pe card si pot fi utilizate pentru noi cumparaturi. Detinatorii cardului beneficiaza de o reducere de 5% la orice produs achizitionat din reteaua Daniel.
Cardul Daniel poate fi obtinut rapid, numai pe baza adeverintei de salariu sau a talonului de pensie, efectuand o prima cumparatura de minimum 500 RON din oricare magazin Daniel.
Depunerea documentelor se face in magazinele Daniel, la birourile de creditare, iar raspunsul este furnizat pe loc.
Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 19,9 RON (199.000 ROL) si se plateste la primirea primului extras de cont.
Dobanda platita este cu atat mai mica cu cat cardul este utilizat mai mult: de la 2,49% pe luna pentru sume mai mici de 800 lei, pana la 1,69% pe luna pentru valori de peste 4.000 lei. Magazinele Daniel Expert ofera clientilor o gama variata de produse, de la electronice si electrocasnice pana la calculatoare si telefoane mobile. Actualmente, reteaua acopera 15 judete prin 35 de magazine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.