Dupa problemele inregistate de Airbus la modelul A380, care au determinat amanarea livrarilor pentru majoritatea contractantilor, a venit randul concurentului american Boeing sa se confrunte cu probleme: potrivit Business Week, livrarile modelului co
Dupa problemele inregistate de Airbus la modelul A380, care au determinat amanarea livrarilor pentru majoritatea contractantilor, a venit randul concurentului american Boeing sa se confrunte cu probleme: potrivit Business Week, livrarile modelului comercial 787 ar putea fi si ele intarziate.
Conform surselor citate de aceasta revista, inginerii de la Boeing se confrunta cu probleme industriale si tehnice semnificative, susceptibile sa ameninte livrarea ultimului avion comercial al companiei, prevazuta sa inceapa in 2008.
Printre dificultatile descoperite de ingineri se numara in special o problema de fuzelaj, extrem de grava. Acesta, spun specialistii, a cedat in majoritatea testelor la care a fost supus, fapt ce obliga compania sa regandeasca structura aparatului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.