Producatorul suedez de sisteme de siguranta auto, Autoliv, a incheiat un contract de 600 milioane de dolari, cu durata de sapte ani, privind furnizarea de centuri de siguranta unui constructor auto, o parte din productie urmand sa fie realizata in Ro
Producatorul suedez de sisteme de siguranta auto, Autoliv, a incheiat un contract de 600 milioane de dolari, cu durata de sapte ani, privind furnizarea de centuri de siguranta unui constructor auto, o parte din productie urmand sa fie realizata in Romania, transmite Reuters. Valoarea acordului este superioara cu 40% celui mai mare contract incheiat anterior de companie, iar livrarile vor incepe la finele anului 2008, produsele fiind destinate mai multor modele de vehicule.
Centurile de siguranta vor fi produse in China, Romania, Polonia, Ungaria si Mexic.
Mattias Stenberg, de la departamentul de relatii cu investitorii, a precizat ca grupul auto cu care a fost incheiat contractul este un client anterior al Autoliv, dar a refuzat sa dezvaluie numele colaboratorului.
Compania suedeza este prezenta pe piata din Romania din anul 1997 si produce, la Brasov, centuri de siguranta pentru industria auto, pentru clienti interni si externi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.