PRM a sarbatorit sambata 15 ani de la infiintare. Nu mai putin de 4.000 de membri ai partidului si simpatizanti s-au reunit la Sala Palatului pentru a se felicita reciproc pentru succesele repurtate de partid de-a lungul acestor ani. Spectacolul a in
PRM a sarbatorit sambata 15 ani de la infiintare. Nu mai putin de 4.000 de membri ai partidului si simpatizanti s-au reunit la Sala Palatului pentru a se felicita reciproc pentru succesele repurtate de partid de-a lungul acestor ani. Spectacolul a inceput cu prezentarea unui documentar despre istoria PRM si despre presedintele sau, C.V. Tudor. Acesta si-a facut intrarea in ovatiile asistentei, insotit de familia sa si de cei mai apropiati colaboratori ai sai. Discursul sau a fost mai mult axat pe trecutul partidului decat pe criticile la adresa celorlalti protagonisti ai scenei politice.
"Eu nu privesc inapoi cu manie, ci cu bucurie (...). Noi am supravietuit si ce n-a putut sa ne distruga, ne-a facut mai puternici! (...) Am plecat de la o camaruta modesta pe Calea Victoriei, unde incropeam un ziar", si-a adus aminte Vadim. Ca de obicei, discursul sau a avut numeroase trimiteri la textele biblice, imprumutand de la acestea tonul profetic prin care le-a transmis adeptilor sai certitudinea ca va deveni urmatorul presedinte al Romaniei. "Conspiratia Satanei impotriva Romaniei se apropie de sfarsit! (...) A venit si vremea noastra la Palatul Cotroceni, ca tot e liber!", a profetit Vadim. Acesta a acordat 100 de medalii suflate cu aur si argint unor membri marcanti ai PRM, dar si unor personalitati culturale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.