Premierul Calin Popescu Tariceanu a amintit Partidului Social Democrat ca trebuie sa dovedeasca responsabilitate in egala masura cu toate celelalte forte politice pentru adoptarea legilor necesare integrarii europene, fara a se mai "juca de-a motiune
Premierul Calin Popescu Tariceanu a amintit Partidului Social Democrat ca trebuie sa dovedeasca responsabilitate in egala masura cu toate celelalte forte politice pentru adoptarea legilor necesare integrarii europene, fara a se mai "juca de-a motiunea" in Parlament.
"Stam si ne jucam de-a motiunea - care evident ca n-are nicio sansa sa treaca - in loc sa discutam in Parlament legile privind finantarea partidelor politice, infiintarea agentiei de integritate sau legea comertului. Acest fapt ne poate duce la o situatie extrem de critica si riscam sa nu putem indeplini obiectivele pe care ni le-am propus", a afirmat, sambata seara, Tariceanu, la postul national de televiziune.
El a amintit ca PSD discuta de mai mult timp despre depunerea unei motiuni de cenzura la adresa Executivului, desi presedintele Comisiei Europene si comisarul european pentru Extindere au precizat ca nu doar Guvernul, ci si Parlamentul are un rol important in procesul de aderare. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.