Pentru repararea a sase poduri de pe cinci drumuri judetene din Mehedinti s-au alocat fonduri PHARE in valoare totala de circa 3,2 milioane de euro, a declarat sambata, pentru Rompres, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Constantin Sarbulesc
Pentru repararea a sase poduri de pe cinci drumuri judetene din Mehedinti s-au alocat fonduri PHARE in valoare totala de circa 3,2 milioane de euro, a declarat sambata, pentru Rompres, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Constantin Sarbulescu. "Pentru realizarea acestor investitii in conformitate cu conditiile impuse de accesarea de fonduri europene va trebui sa intram in parteneriat cu consiliile locale Ilovita, Simian, Ilovat, Corcova si Balta, in perimetrul carora se afla podurile avariate", a precizat Sarbulescu.
Potrivit sursei citate, cofinantarea proiectelor in cauza va fi asigurata de Ministerul Finantelor Publice. Obiectivele de infrastructura rutiera si de mediu afectate de inundatiile din 2005 si de anul acesta produse in judetul Mehedinti, care vor beneficia de finantari din programul PHARE, au fost stabilite printr-o Hotarare de Guvern.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.