Compania Philip Morris Romania sprijina cresterea accizei minime la tigarete si introducerea licentierii lantului comercial. Acciza minima la tigari este o masura fiscala recomandata de catre UE, cu conditia ca nivelul acesteia sa depaseasca 100% din
Compania Philip Morris Romania sprijina cresterea accizei minime la tigarete si introducerea licentierii lantului comercial. Acciza minima la tigari este o masura fiscala recomandata de catre UE, cu conditia ca nivelul acesteia sa depaseasca 100% din nivelul accizei platite de catre categoria de pret cea mai populara.
Marci apartinand Philip Morris Romania, BAT, JTI si Gallaher, alcatuiesc categoria de pret cea mai populara. Compania Philip Morris Romania a declarat ca o acciza minima la tigarete stabilita la 100% din taxa aferenta categoriei de pret cea mai populara va afecta toti producatorii, in timp ce o acciza minima sub 100% va afecta doar o parte dintre producatori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.