Compania Microsoft, cel mai mare producator de software la nivel mondial, dezvolta un dispozitiv multimedia si un serviciu de distributie muzicala prin Internet, pentru a concura cu playerul iPod si formatul iTunes, dezvoltate de Apple, au declarat s
Compania Microsoft, cel mai mare producator de software la nivel mondial, dezvolta un dispozitiv multimedia si un serviciu de distributie muzicala prin Internet, pentru a concura cu playerul iPod si formatul iTunes, dezvoltate de Apple, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Reuters.
Microsoft a purtat deja discutii cu case de discuri, privind acordarea de licente, iar dispozitivul multimedia este in curs de testare, a precizat sursa. Crearea unui serviciu care ofera muzica in format digital ar reprezenta o schimbare a strategiei anterioare a companiei, privind crearea de software care urma sa fie utilizat de alte servicii. (Mediafax)

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.