Ministerul Afacerilor Externe recunoaste dupa zece zile ca a ramas fara un subsecretar de stat, prin intermediul unui comunicat remis ieri redactiei: "In urma deciziei primului ministru al Romaniei, Calin Popescu-Tariceanu, domnul Dan Dungaciu a fost
Ministerul Afacerilor Externe recunoaste dupa zece zile ca a ramas fara un subsecretar de stat, prin intermediul unui comunicat remis ieri redactiei: "In urma deciziei primului ministru al Romaniei, Calin Popescu-Tariceanu, domnul Dan Dungaciu a fost eliberat din pozitia de subsecretar de stat la Departamentul pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Hotararea a fost luata in contextul reorganizarii activitatii guvernamentale". Comunicatul MAE vine la zece zile de la publicarea in Monitorul Oficial a hotararii de demitere a subsecretarului de stat Dan Dungaciu si la aproape doua saptamani de la semnarea acestei hotarari de catre premierul Calin Popescu Tariceanu, la data de 5 iunie. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.