Japonia a demarat recent un program educational de studiere a regulilor financiare ale Islamului in speranta de a atrage petrodolarii in bancile sale si de a penetra piata financiara a tarilor musulmane, ca urmare a cresterii preturilor la petrol, in
Japonia a demarat recent un program educational de studiere a regulilor financiare ale Islamului in speranta de a atrage petrodolarii in bancile sale si de a penetra piata financiara a tarilor musulmane, ca urmare a cresterii preturilor la petrol, informeaza presa japoneza citata de Xinhua.
In acest sens, Banca Japoniei pentru Cooperare Internationala (JBIC), un stabiliment financiar guvernamental, a organizat un comitet consultativ format din patru specialisti ai legii islamice, originari din Arabia Saudita, Malaezia si Pakistan. Asociindu-se cu marile banci japoneze precum Sumitomo Mitsui, Mizuho si Tokyo-Mitsubishi UFJ, JBIC se va interesa in special de practicile financiare ale tarilor musulmane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.