Actionarii Condmag Brasov au aprobat promovarea societatii la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti. Dupa listarea la categoria I a BVB, Condmag urmeaza sa demareze procesul de promovare la categoria Plus a BVB, astfel incat sa devina una dintre p
Actionarii Condmag Brasov au aprobat promovarea societatii la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti. Dupa listarea la categoria I a BVB, Condmag urmeaza sa demareze procesul de promovare la categoria Plus a BVB, astfel incat sa devina una dintre putinele societati care se tranzactioneaza la aceasta categorie.
Societatea doreste sa devina una dintre companiile cele mai lichide si performante de pe Bursa, care sa respecte regulile de guvernanta corporatista, astfel incat sa fie inclusa chiar in componenta indicilor bursieri BET si ROTX. Conform unui comunicat, compania va avea in vedere si acordarea de dividende sub forma de actiuni gratuite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.