Reprezentantii presei vor uita joi de deadline-uri pentru a se intrece in cea mai importanta manifestare muzicala dedicata lor - Cupa Presei la Cantat - eveniment ajuns anul acesta la cea de-a patra editie. Continuand traditia implicarii in eveniment
Reprezentantii presei vor uita joi de deadline-uri pentru a se intrece in cea mai importanta manifestare muzicala dedicata lor - Cupa Presei la Cantat - eveniment ajuns anul acesta la cea de-a patra editie. Continuand traditia implicarii in evenimentele muzicale de anvergura, marca Tuborg ii va rasplati pe cei mai talentati si va contribui in mod substantial la buna dispozitie generala, concursul urmand sa aiba loc de la ora 20.00, la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului.
Competitia se adreseaza tuturor jurnalistilor care stiu, vor, pot sa cante si, nu in ultimul rand, sa se bucure in spiritul Tuborg. Anul acesta, peste 30 de ziaristi din presa scrisa si audiovizuala vor urca pe scena de pe insula din Parcul Tineretului pentru a-si demonstra calitatile artistice, in fata unui juriu prezidat de cantautorul Mircea Vintila. Amfitrionul intalnirii muzicalo-ziaristice va fi si in acest an Catalin Maruta, de la TVR.
Organizatorii au pregatit publicului mai multe surprize, tombole si concursuri interactive, cu numeroase premii. La Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului, sunt asteptati peste 350 de ziaristi, vedete din lumea muzicii si, nu in ultimul rand... politicieni! "Intr-o competitie muzicala, nu stiu ce as putea spune ca sa nu sune fals ... Asa ca o sa va amintesc ecuatia bunei dispozitii: muzica, bere buna si prieteni. De aceea Tuborg sustine Cupa Presei la Cantat, un eveniment care contine deja toate ingredientele distractiei", a declarat Catalin Ignat, director marketing URBB.
Astfel, la sectiunea solo feminin s-au inscris in concurs Cristina Constantinescu - National TV, Florentina Ciobanu - Prima TV, Diana Ticleanu - TVR, Magdalena Stanciu - TVR, Ioana Popescu - Ziarul, Cristina Ologeanu - Jurnalul National, Carolina Magherescu - B1TV. In cadrul concursului solo masculin, isi vor disputa primele locuri in top Adrian Ardelean - BBC, Augustin Nicolae - Radio Total, Adrian Iclozan - B1 TV, Razvan Simion - National FM (acomp. - Mihai Margineanu), Iulian Budoi - Radio Total, Cristian Comaroni - Revista "Muguri", Ion Marinescu - Pro FM. Premiul sectiunii Trupe va fi disputat de Totusi TANGO (Alice Nastase, Andrei Paunescu & Band), Adina Banarescu & Mihai Solcanu - Acasa TV, The Gardians - Gardianul, Grup Muzical - Radio Romania International, Trupa "U" - "U" TV, Nightfly - Evenimentul Zilei, Buzdugan & Morar - Radio 21.
De cand s-a lansat pe piata locala, Tuborg a sustinut o serie de manifestari culturale, cum ar fi concertul Scorpions, turnee ale unor cunoscute trupe din Romania, Festivalul International Tuborg, Sinaia Forever si a creat o traditie din implicarea in muzica, prin lansarea in fiecare an a compilatiei Tuborg Music Collection. Ca o traditie la nivel international, marca Tuborg se implica in viata culturala a fiecarei tari in care este prezenta. Muzica este, alaturi de arta vizuala, protectia mediului si sport, unul dintre domeniile de mare interes pentru grupul international cu sediul in Danemarca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.