Reprezentativa de rugby a Romaniei va intalni azi, de la ora 18, pe stadionul din Parcul cu Platani, puternica selectionata a Frantei, recent castigatoare a "Turneului celor 6 Natiuni". Testul cu rugbistii francezi este considerat de staff-ul tehnic
Reprezentativa de rugby a Romaniei va intalni azi, de la ora 18, pe stadionul din Parcul cu Platani, puternica selectionata a Frantei, recent castigatoare a "Turneului celor 6 Natiuni". Testul cu rugbistii francezi este considerat de staff-ul tehnic roman un "moment al adevarului", mai ales ca majoritatea "tricolorilor" si-a capatat un statut in campionatul din Hexagon. De altfel, la sosirea in Romania, managerul selectionatei "cocosului galic", Joe Maso, a declarat ca formatia sa este favorita, dar ca este convins de faptul ca va intalni un adversar puternic. "Ne bucuram cu totii sa revenim in Romania. Avem relatii bune intre federatii, iar meciul cu Romania va fi unul bun pentru noi inaintea turneului din Africa de Sud. Suntem favoriti, dar sunt convins ca prietenul meu, Robert Antonin, a reusit sa formeze o echipa puternica a Romaniei, care are multi jucatori legitimati in campionatul francez", a spus Maso, adaugand ca testul va fi un meci pe viata si pe moarte, "dupa care vom fi din nou prieteni". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.