Societatea de servicii de investitii financiare a inregistrat in primele cinci luni ale acestui an un profit brut de 7,46 milioane de lei. Valoarea activului net inregistra, la sfarsitul lunii mai, 1,26 lei/actiune. Totalul activ al societatii de ser
Societatea de servicii de investitii financiare a inregistrat in primele cinci luni ale acestui an un profit brut de 7,46 milioane de lei. Valoarea activului net inregistra, la sfarsitul lunii mai, 1,26 lei/actiune. Totalul activ al societatii de servicii de investitii financiare este de peste 89,5 milioane de lei, activul net reprezentand 69,3 milioane lei.
Valoarea de piata a pachetului total de actiuni detinut in portofoliu este de aproximativ 45,13 milioane de lei, din care o pondere de 96,46% o detin titlurile societatilor cotate la Bursa, transmite un comunicat al SSIF Broker. Societatea are detineri de pana la 5% la 67 de societati, din cele 72 la care are participatii, iar la cinci companii are o participatie intre 5% si 33%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.