Shakira, celebra cantareata columbiana care va sustine pe 17 iulie un concert la Timisoara, a cerut ca in perioada pe care o va petrece in Romania sa ii fie puse la dispozitie tacamuri din argint.
Lista de cereri a artistei nu cuprinde insa pre
Shakira, celebra cantareata columbiana care va sustine pe 17 iulie un concert la Timisoara, a cerut ca in perioada pe care o va petrece in Romania sa ii fie puse la dispozitie tacamuri din argint.
Lista de cereri a artistei nu cuprinde insa pretentii exagerate, informeaza organizatorii concertului, Emagic Entertainment. Shakira mai vrea multe fructe, in special exotice (papaya, mango, kiwi, banane), peste si fructe de mare, sucuri naturale si multa apa plata.
Concertul pe care Shakira il va sustine in Romania va avea loc in avanpremiera turneului sau mondial "Oral Fixation". Show-ul se va desfasura la Timisoara, pe stadionul Dan Paltinisanu. Spectacolul de la Timisoara va fi singurul pe care Shakira il va sustine in Romania. Ea a lansat la sfarsitul anului trecut un nou album, "Oral Fixation Volume 2". Odata cu lansarea albumului "Laundry Service" (2001), Shakira a devenit un adevarat fenomen international: peste 25 de milioane de exemplare vandute, 13 discuri de platina si trei premii Grammy. Succesul ultimelor doua albume ale sale au confirmat inca o data popularitatea de care se bucura Shakira la nivel mondial. De asemenea ultimul sau single, "Hips Don't Lie" a reusit sa atinga primele pozitii in topurile din SUA., Argentina, Canada, Columbia, Chile, Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Mexic, Suedia, Elvetia, Olanda, Portugalia, Austria, Italia, Norvegia, Spania si Romania, mentinand albumul "Oral Fixation Vol. 2" in fruntea clasamentelor muzicale de peste 30 de saptamani. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.