Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri ca Mirel Radoi va fi transferat la o echipa din prima liga engleza, in schimbul sumei de 11 milioane de euro. "Este vorba de o echipa din Anglia, din prima liga. Transferul este facut in prop
Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri ca Mirel Radoi va fi transferat la o echipa din prima liga engleza, in schimbul sumei de 11 milioane de euro. "Este vorba de o echipa din Anglia, din prima liga. Transferul este facut in proportie de 80-90 la suta, urmand sa luam 11 milioane de euro. Suta la suta voi sti miercuri, cand se aproba de catre consiliul lor de administratie. Sunt om de afaceri, am cerut 12 milioane de euro pe el, am negociat si in cele din urma am ajuns la 11 milioane de euro", a declarat Gigi Becali. Finantatorul Stelei a adaugat ca Radoi va avea un salariu de 1,3 milioane de euro. "Eu am negociat tot, si contractul, si salariul. Treaba este cam facuta. Am vorbit si cu Mirel si mi-a spus: <<Cum spui tu nasule, asa fac!>>. Il dau cu inima indoita, dar o fac pentru el, nu pentru bani. Daca imi dadeau 10 milioane pe el, il dadeam si pe zece, dar am negociat 11 milioane de euro", a spus Gigi Becali, care a adaugat ca va transfera jucatori si pentru sume mai mari, de 20 de milioane de euro. Gigi Becali a mentionat, de asemenea, ca nici nu se pune problema unui transfer al lui Nicolita. Joi, Gigi Becali a lasat sa se inteleaga ca gruparea care il doreste pe Radoi este Manchester United, insa astazi finantatorul stelist nu a dorit sa spuna care este numele echipei, precizand doar ca este din prima liga * Florin Bratu a declarat ca oficialii lui FC Nantes i-au transmis ca nu va pleca in stagiul de pregatire din Austria, el fiind nevoit sa-si caute o alta echipa. "Jean-Luc Gripond, presedintele clubului, m-a anuntat prin fax ca FC Nantes imi va cauta o alta echipa. Sunt deceptionat", a spus Bratu. Atacantul roman, sosit la Nantes in 2004, a fost imprumutat in sezonul trecut la Dinamo. "Nu am decat o dorinta: aceea de a ramane in Franta. Astfel, Nantes va putea vedea cu adevarat cat valorez", a spus Bratu, care negociaza si cu Rapid, in ciuda faptului ca suporterii nu-l iarta pentru ca a jucat pentru "cainii rosii" * Viorel Moldovan negociaza un eventual transfer la gruparea din liga a doua franceza Brest. Moldovan, in varsta de 34 de ani, a evoluat timp de patru sezoane (2000-2004) la FC Nantes, echipa cu care a castigat campionatul Frantei in 2001. El are 70 de selectii in nationala Romaniei. Brest a terminat sezonul trecut pe locul 17 din 20 de echipe in liga a doua franceza * Emilian Dolha a plecat in Polonia, unde va semna un contract pentru trei ani cu Wisla Cracovia, echipa antrenata de Dan Petrescu. Dolha, a carui intelegere cu Rapid a expirat, va primi un salariu anual de 150.000 de euro * Constantin Iacov, presedintele CA al lui FC National, a afirmat ca a primit doua oferte din strainatate, de 2.000.000 de euro, pentru un "pachet" format din fundasul Sapunaru si atacantul australian Griffiths. "Steaua si Rapid au oferit pentru cei doi 1,2 milioane de euro, dar vreau mai mult!", a spus Iacov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.