Cotidianul "Mais Futebol" a publicat un material dedicat celor trei jucatori portughezi transferati la CFR Cluj, Manuel Jose, Semedo si Pedro Oliveira, in care patronul gruparii clujene, Arpad Paszkany (foto), este prezentat drept un "Abramovici in m
Cotidianul "Mais Futebol" a publicat un material dedicat celor trei jucatori portughezi transferati la CFR Cluj, Manuel Jose, Semedo si Pedro Oliveira, in care patronul gruparii clujene, Arpad Paszkany (foto), este prezentat drept un "Abramovici in miniatura". "Aduce putin cu Abramovici. Felul in care se imbraca si cum toata lumea se comporta in jurul sau este impresionant. Cand am aterizat pe aeroportul din Cluj, o structura foarte micuta si modesta, am vazut o masina in mijlocul pistei. O super-masina, evident. Apoi l-am vazut pe Paszkany iesind din masina, cu stil. A venit sa ne intampine si sa ne ureze bun venit. Mi s-a parut o persoana foarte accesibila", a spus Pedro Oliveira. "Mais Futebol" noteaza ca obiectivul lui Paszkany este sa transforme CFR Cluj intr-o echipa invingatoare, care sa castige titlul si sa ajunga in grupele Ligii Campionilor. Conform sursei citate, portughezii au la Cluj un salariu pe care, in Portugalia, l-ar primi doar daca ar juca la FC Porto, Benfica sau Sporting. "Mais Futebol" subliniaza, intr-un alt articol, ca jucatorii portughezi au mers la Cluj, "leaganul contelui Dracula". Cei trei jucatori sunt destul de bine informati in privinta acestui aspect, in special Pedro Oliveira. "Sotia mea este profesoara de istorie si sunt la curent cu aceste lucruri. Niciodata nu am crezut ca voi ajunge in Romania si mai ales in Transilvania. Contele Dracula? Niciodata nu mi-a fost teama, mereu l-am avut pe Omul Paianjen sa ma apere. El era super-eroul meu", a spus Oliveira, care a afirmat ca i-a placut foarte mult orasul Cluj, care este asemanator cu Coimbra: "Are o zona istorica frumoasa si buna de vizitat". Manuel Jose a precizat ca nu a avut timp sa se plimbe, dar va face acest lucru si apoi va povesti mai multe. "Oricum am petrecut o noapte la Bucuresti si alta la Cluj. Din cate am vazut, oamenii sunt foarte simpatici, iar orasul este organizat", a spus Jose. In ceea ce-l priveste pe Semedo, acesta s-a speriat cand a ajuns la Bucuresti. "I-am spus lui Pedro ca acolo era foarte urat. Din fericire, Clujul este diferit. Are o universitate si este impartit intr-o zona veche, foarte bine pastrata, si una mai moderna", a afirmat Semedo, care a explicat ca nu ar fi venit in Romania daca propunerea financiara nu ar fi fost foarte buna si daca nu ar fi fost insotit de alti doi colegi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.