Tensiunea din piata valutara, existenta in prima parte a saptamanii, s-a temperat joi si vineri, chiar daca fluctuatiile din piata nu au disparut. "Pragul de 3,52 lei/euro s-a evidentiat a fi unul foarte puternic, el mentinandu-se de aproape o luna,
Tensiunea din piata valutara, existenta in prima parte a saptamanii, s-a temperat joi si vineri, chiar daca fluctuatiile din piata nu au disparut. "Pragul de 3,52 lei/euro s-a evidentiat a fi unul foarte puternic, el mentinandu-se de aproape o luna, observa un dealer bancar. Este foarte posibil ca el sa se mentina, desigur cu mici fluctuatii, pana la sfarsitul lunii". Cursul mediu al euro a fost stabilit la 3,5226 lei fata de 3,5245 lei acum doua zile, in timp ce dolarul a coborat de la 2,7928 lei la 2,7828 lei. Scaderea monedei americane s-a datorat evolutiei paritatii euro/dolar care a revenit ieri la 1,2650 dolari, dupa scaderea de miercuri la 1,2530 dolari. In piata la termen de la Sibiu raportul euro/leu a fost tranzactionat pentru finele lunii la 3,5230 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.