Atacantul brazilian Ronaldo (foto, nr.9) a fost supus unor teste medicale intr-o clinica din Frankfurt, dupa ce a avut ameteli puternice, a anuntat Confederatia Braziliana de Fotbal (CBF). Testele efectuate nu au aratat nimic deosebit, Ronaldo urmand
Atacantul brazilian Ronaldo (foto, nr.9) a fost supus unor teste medicale intr-o clinica din Frankfurt, dupa ce a avut ameteli puternice, a anuntat Confederatia Braziliana de Fotbal (CBF). Testele efectuate nu au aratat nimic deosebit, Ronaldo urmand sa revina la antrenamentul de aseara. Fotbalistul de la Real Madrid a avut probleme similare si cu cateva ore inainte de meciul cu Franta, din finala Cupei Mondiale din 1998, pierdut de Brazilia cu scorul de 0-3. "Ronaldo a avut ameteli miercuri si a fost supus unor teste medicale, in urma carora nu s-a constatat nicio neregula. Astfel, Ronaldo poate reveni la antrenamente", a anuntat CBF.
Componentii reprezentativei Braziliei au avut miercuri o zi de pauza, dupa meciul cu Croatia. Ronaldo a fost dus de medici la un spital din apropierea bazei de cantonament de la Konigstein, in jurul orei locale 15. Fotbalistul a revenit in cantonament in jurul orei 19. Potrivit unor surse din cadrul Nationalei Braziliei, Ronaldo a avut ameteli si o puternica migrena. Atacantul a avut si alte probleme fizice in timpul perioadei de pregatire, care a inceput in Elvetia in 22 mai si a continuat in Germania. Pe langa polemica referitoare la greutatea sa, lucru care l-a obligat sa-si intensifice pregatirea fizica, lui Ronaldo i-au aparut si niste basici la picioare, din cauza noilor ghete folosite. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.