Rompetrol Rafinare si compania DuPont au semnat un contract de consultanta in domeniul securitatii in munca. Rompetrol a initiat un parteneriat cu DuPont Safety Resources, care va fi realizat pana la sfarsitul acestui an la nivelul a opt companii car
Rompetrol Rafinare si compania DuPont au semnat un contract de consultanta in domeniul securitatii in munca. Rompetrol a initiat un parteneriat cu DuPont Safety Resources, care va fi realizat pana la sfarsitul acestui an la nivelul a opt companii care activeaza pe platformele Rompetrol Rafinare, Rompetrol Petrochemicals, Romiserv, Rompetrol Logistics, Rompetrol Industrial Parks, GSS, Ecomaster si Rompetrol Quality Control.
Rompetrol a investit in ultimii trei ani in tehnologii si a pus in practica un program de siguranta in munca, conform unui comunicat de presa al Rompetrol. Societatea Rompetrol Rafinare, principala companie din Romania a Grupului Rompetrol, a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri consolidata de 2,15 miliarde de dolari si un profit net de 73,8 milioane dolari.
Grupul Rompetrol estimeaza in acest an o cifra de afaceri de 5 miliarde de dolari, si are ca obiectiv sa devina una dintre cele mai mari companii petroliere independente din Europa si sa obtina o pozitie puternica in regiunea Marii Negre si a Marii Mediterane.
DuPont Safety Resources ofera servicii de consultanta companiilor multinationale din industrii precum energie, alimentara, aerospatiala, sanatate si transport terestru. Anul trecut, DuPont a avut o cifra de afaceri de 26,6 miliarde de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.