Casa de productie a lui Robert de Niro va realiza un film despre viata starului american al muzicii rap Missy Elliott, informeaza eonline.com. Compania Tribeca detinuta de Robert de Niro si de Jane Rosenthal a cumparat drepturile de a ecraniza biogra
Casa de productie a lui Robert de Niro va realiza un film despre viata starului american al muzicii rap Missy Elliott, informeaza eonline.com. Compania Tribeca detinuta de Robert de Niro si de Jane Rosenthal a cumparat drepturile de a ecraniza biografia artistei de muzica rap, in varsta de 34 de ani, pe numele sau adevarat Melissa Arnette Eliott. Missy Elliott, cunoscuta pentru preferinta pentru haine roz si bijuterii imense, a lansat deja sase albume pe piata de la debutul ei din 1996, dintre care cinci au depasit un milion de exemplare vandute numai in Statele Unite. Elliott a castigat trei premii Grammy consecutive intre anii 2002 si 2004, pentru cea mai buna melodie rap pentru "Get Ur Freak On", "Scream aka Itchint" si "Work It". Cantareata a colaborat cu foarte multi artisti de top, printre care Janet Jackson, Justin Timberlake, Sean "Diddy" Combs si Destiny's Child. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.