Scopul principal al Programului de cooperare dintre Romania si Biroul International al Muncii in perioada 2006-2007 este acela de a promova Munca Decenta, ca o componenta-cheie a politicilor de dezvoltare sociala din Romania. Programul defineste prin
Scopul principal al Programului de cooperare dintre Romania si Biroul International al Muncii in perioada 2006-2007 este acela de a promova Munca Decenta, ca o componenta-cheie a politicilor de dezvoltare sociala din Romania. Programul defineste principalele obiective si rezultate ale activitatilor derulate de BIM, in cooperare cu constituentii sai tripartiti din Romania.
Programul de cooperare privind Munca Decenta este structurat pe trei prioritati, care urmaresc cresterea gradului de ocupare, imbunatatirea protectiei sociale si consolidarea relatiilor industriale, intr-o abordare complementara, care combina diferitele aspecte ale Muncii Decente, se precizeaza intr-un comunicat MMSSF.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.