Societatea Carbid-Fox a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, pierderi de 6,5 milioane de lei, in timp ce in 2005 a inregistrat pierderi de 11,7 milioane de lei. Conform unui comunicat al companiei, pierderile inregistrate din 2003 pana in
Societatea Carbid-Fox a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, pierderi de 6,5 milioane de lei, in timp ce in 2005 a inregistrat pierderi de 11,7 milioane de lei. Conform unui comunicat al companiei, pierderile inregistrate din 2003 pana in prezent sunt cauzate de evolutia preturilor materiilor prime, a utilitatilor si serviciilor, precum si a fluctuatiei ratei de schimb a dolarului.
Cifra de afaceri a companiei a scazut in primele trei luni ale acestui an la circa 11 milioane de lei, fata de 56,5 milioane in 2005. In ceea ce priveste veniturile Carbid-Fox, acestea au inregistrat anul acesta circa 6 milioane de lei, in timp ce in 2005 au insumat 57 milioane de lei. Rezultatele financiare din primele luni ale anului 2006 au fost aprobate in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor din 13 iunie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.