Compania de telefonie mobila Orange Romania a inregistrat un numar record de 25.767 de clienti, in Bucuresti si Timisoara, care au optat pentru optiunea 3G in primele trei zile de la lansarea comerciala.
"Suntem foarte incantati de acest numar
Compania de telefonie mobila Orange Romania a inregistrat un numar record de 25.767 de clienti, in Bucuresti si Timisoara, care au optat pentru optiunea 3G in primele trei zile de la lansarea comerciala.
"Suntem foarte incantati de acest numar record de clienti in doar trei zile de la lansarea comerciala a serviciilor 3G Orange. In aceste trei zile, 25.767 de clienti au activat serviciile 3G. Numarul record de clienti demonstreaza primele semne ale unei rate de adoptie extraordinare, ceea ce indica faptul ca beneficiile acestei noi tehnologii au fost intelese de catre clienti.
In luna iulie, urmeaza sa extindem acoperirea serviciilor 3G in Brasov si Cluj-Napoca. Strategia Orange prevede acoperirea la nivel national pentru serviciile EDGE pana la finele trimestrului trei, iar serviciile 3G urmeaza sa fie disponibile in 20 de orase pana la sfarsitul acestui an", a declarat Richard Moat, director general executiv Orange Romania.
Accesul la serviciile 3G este gratuit pentru toti clientii Orange care se afla in aria de acoperire 3G si folosesc un telefon mobil compatibil, indiferent ca sunt abonati sau utilizatori PrePay.
Orange este lider de piata in Romania, cu sapte milioane de clienti. Operatorul mobil din Romania este parte a Grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, fiind prezenta in 17 tari.
La finele anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti, inregistrand cea mai mare crestere a bazei de abonati si venituri dintre operatorii din Romania. Reteaua de magazine Orange cuprinde un numar de 26 de locatii pe tot teritoriul tarii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.