La sfarsitul lunii mai, India a devenit a cincea tara din lume in topul utilizatorilor cu peste 100 de milioane de servicii de telefonie mobila, conform declaratiilor lui Dayanidhi Maran, ministrul indian al Tehnologiei si Informatiei. India a intrat
La sfarsitul lunii mai, India a devenit a cincea tara din lume in topul utilizatorilor cu peste 100 de milioane de servicii de telefonie mobila, conform declaratiilor lui Dayanidhi Maran, ministrul indian al Tehnologiei si Informatiei. India a intrat astfel intr-o companie selecta care cuprinde China, SUA, Japonia si Rusia, tari care au deja peste 100 de milioane de utilizatori mobili.
India inregistreaza un numar total de 150 milioane utilizatori de servicii de telefonie, atat servicii de telefonie mobila cat si servicii de telefonie fixa. In plus, in aceeasi tara, numarul de telefoane la fiecare 100 de persoane a crescut de la sapte receptoare in 2004, la 13 in prezent. "De la 74 milioane utilizatori de servicii de telefonie in 2004, in prezent am reusit dublarea cifrei la 150 milioane utilizatori... acest trend a fost posibil ca urmare a politicilor guvernamentale si scaderii tarifelor", a declarat ministrul Dayanidhi Maran.
Firmele indiene de telefonie mobila ar trebui sa-si fixeze ca obiectiv cresterea numarului de utilizatori cu cinci milioane persoane in fiecare luna, astfel ca sa poata fi atins obiectivul pe care si l-a propus Guvernul de la New Delhi, respectiv acela de a avea 250 milioane utilizatori de servicii de telefonie la sfarsitul lui 2007 si 500 milioane utilizatori pana in 2010, a precizat ministrul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.