Agentia Municipala de Ocupare a Fortei de Munca Bucuresti are disponibile 1.995 locuri de munca pentru somerii din Capitala, informeaza AMOFM. Pentru muncitorii calificati sunt oferite 990 locuri de munca, cele mai cerute meserii fiind cele de confe
Agentia Municipala de Ocupare a Fortei de Munca Bucuresti are disponibile 1.995 locuri de munca pentru somerii din Capitala, informeaza AMOFM. Pentru muncitorii calificati sunt oferite 990 locuri de munca, cele mai cerute meserii fiind cele de confectioner asamblor articole din textile (174 locuri disponibile), muncitor plantatii si amenajare zona verde (80), electronist (53). Muncitorii cu studii medii au de ales dintr-un numar de 534 oferte, cele mai multe fiind cele de agent de paza si ordine (281), lucrator comercial (46 locuri), casier (21).
La categoria persoanelor care nu au nici o calificare exista 307 locuri de munca oferite de AMOFM, in timp ce persoanele cu studii superioare pot alege din cele 164 locuri de munca oferite de AMOFM, cele mai multe locuri fiind pentru administrator credite (39), consilier administratie publica (35) si proiectant sisteme informatice (15 locuri).

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.