Nationala SUA, cea mai bine pazita de la acest turneu final, va fi de acum incolo si mai bine protejata, fiindca s-a mutat la baza aeriana de la Ramstein. Echipa lui Bruce Arena, care a locuit pana ieri in cel mai luxos hotel din Hamburg, care a fost
Nationala SUA, cea mai bine pazita de la acest turneu final, va fi de acum incolo si mai bine protejata, fiindca s-a mutat la baza aeriana de la Ramstein. Echipa lui Bruce Arena, care a locuit pana ieri in cel mai luxos hotel din Hamburg, care a fost inchis pentru alti vizitatori, a cerut o dispensa de la FIFA sa stea in baza aeriana, si nu intr-un hotel dintre cele agreate de forul mondial. Totusi, americanii sustin ca decizia nu este legata de securitate, ci de confort, pentru ca Ramstein se afla la doar 20 de minute de Kaiserslautern, orasul in care yankeii vor intalni sambata Italia. Asta, desi un hotel de cinci stele din Mannheim, acolo unde ar fi fost alternativa FIFA, nu se compara cu confortul spartan al unei baze militare, fie ea si americana. Antrenorul Bruce Arena, renumit pentru replicile sale spumoase, nu s-a dezis nici de aceasta data: "Ma simt mult mai in siguranta acum, cu toate aceste bombardiere aterizand si decoland unul dupa altul". Totusi, calvarul se va incheia repede, fiindca Nationala SUA va parasi baza de la Ramstein imediat dupa jocul cu Italia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.