In Bucuresti, se afla in derulare un foarte lung festival - care se intinde pe durata a peste trei luni. El a inceput pe 10 iunie, se va finaliza pe 17 septembrie si se desfasoara pe o... alee. A tangoului. Organizat de Clubul El Tango, cu sprijinul
In Bucuresti, se afla in derulare un foarte lung festival - care se intinde pe durata a peste trei luni. El a inceput pe 10 iunie, se va finaliza pe 17 septembrie si se desfasoara pe o... alee. A tangoului. Organizat de Clubul El Tango, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al terasei "La Biblioteca", festivalul "Aleea de tango", inseamna (pe scurt): in fiecare sambata si duminica, pe aleea de pe malul lacului Cismigiu inspre Izvorul Eminescu si terasa "La Biblioteca" vor rasuna acorduri de tango si vor fi organizate lectii gratuite de dans, concerte, expozitii de fotografie tanguera etc. Pentru amatorii genului, programul este: orele 14.00 - muzica ambientala (tango) si lectii pentru copii; orele 16.00 - lectie de tango pentru adulti; orele 17.30 - dans si concerte. Initiativa le apartine Alinei si lui Catalin Dumitrescu, cei care conduc si prima scoala de tango argentinian din Romania. "Dansam tango din 2001, dar experientele de dans si profesionale din Buenos Aires, din martie 2004 si februarie-martie 2006, ne-au determinat sa infiintam si sa dezvoltam scoala de tango argentinian <<El Tango>> care sa polarizeze si sa incurajeze formarea unei comunitati de tango in Bucuresti", dezvaluie Alina si Catalin Dumitrescu. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.