Mark Viduka, capitanul nationalei Australiei, a admis ca, desi a trait numai in acest sezon doua rasturnari spectaculoase de scor, nu se astepta ca acest lucru sa fie posibil si la un meci de Cupa Mondiala. Declaratia sa a venit dupa ce "cangurii" au
Mark Viduka, capitanul nationalei Australiei, a admis ca, desi a trait numai in acest sezon doua rasturnari spectaculoase de scor, nu se astepta ca acest lucru sa fie posibil si la un meci de Cupa Mondiala. Declaratia sa a venit dupa ce "cangurii" au invins cu 3-1 pe Japonia, prin trei reusite marcate in ultimele zece minute. "A fost incredibil ce s-a intamplat in meciul cu Japonia, a fost uimitor. Am mai fost implicat in asemenea rasturnari de scor, am avut cateva meciuri similare la Middlesbrough, cu Basel si Steaua in Cupa UEFA, dar acum a fost diferit. Este Cupa Mondiala si este fantastic sa invingi asa intr-o asemenea competitie", a spus Viduka, citat de cotidianul britanic "The Northern Echo". In sferturile de finala ale Cupei UEFA, Middlesbrough a pierdut, in deplasare, prima mansa cu FC Basel, scor 0-2. Pe teren propriu, insularii au invins cu 4-1, dupa ce au fost condusi cu 1-0, Viduka marcand doua goluri. In semifinale, dupa 0-1 la Bucuresti, Middlesbrough a invins in retur cu 4-2, desi Steaua a condus cu 2-0. Al doilea gol al englezilor a fost inscris de Viduka. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.