James Hetfield si Kirk Hammett, membri ai trupei Metallica, isi vor imprumuta vocile unor personaje de desene animate dintr-un serial care va fi lansat in luna august, care se numeste "Metalocalypse", informeaza entertainmentwise.com. "Metalocalypse"
James Hetfield si Kirk Hammett, membri ai trupei Metallica, isi vor imprumuta vocile unor personaje de desene animate dintr-un serial care va fi lansat in luna august, care se numeste "Metalocalypse", informeaza entertainmentwise.com. "Metalocalypse" este un serial de desene animate care are 20 de episoade, produs de Cartoon Network si creat de Brendon Small si Tommy Blacha, ce va fi difuzat pe postul Adult Swim. Serialul prezinta viata unei trupe de heavy metal numita Dethlok si dezastrul pe care membrii acesteia il produc in locurile prin care trec. Alaturi de starurile trupei Metallica vor mai inregistra membri ai trupei Nevermore si chitaristul grupului Arch Enemy, Michael Amott. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.