Comisia pentru buget-finante, activitate bancara si piata de capital din Senatul Romaniei, a propus sa se mentina actualul sistem de impozitare a microintreprinderilor pentru firmele care presteaza servicii populatiei. Aceasta propunere i-a multumit
Comisia pentru buget-finante, activitate bancara si piata de capital din Senatul Romaniei, a propus sa se mentina actualul sistem de impozitare a microintreprinderilor pentru firmele care presteaza servicii populatiei. Aceasta propunere i-a multumit pe membrii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.
Conform unui comunicat de presa al CSA, propunerea de mentinere a actualului sistem de impozitare, lansata de Nicolae Eugen Crisan, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, a fost fundamentata pe impactul negativ pe care o eventuala modificare l-ar avea asupra intermediarilor in asigurari, multi dintre acestia considerati microintreprinderi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.