In afara interesului fata de prestatiile nationalei Angliei la Cupa Mondiala de fotbal, presa britanica acorda in aceste zile o atentie destul de mare si sotiilor internationalilor englezi, care au intrat, se pare, intr-o adevarata "febra a cumparatu
In afara interesului fata de prestatiile nationalei Angliei la Cupa Mondiala de fotbal, presa britanica acorda in aceste zile o atentie destul de mare si sotiilor internationalilor englezi, care au intrat, se pare, intr-o adevarata "febra a cumparaturilor" dupa sosirea in Germania. De la tabloidul "The Sun" la mult mai seriosul "The Daily Telegraph", toate ziarele isi informeaza cititorii despre cumparaturile efectuate de sase dintre sotiile sau prietenele componentilor nationalei Angliei, care au cheltuit "peste 4500 de euro intr-o singura ora", in magazinele din Baden-Baden, orasul in care elevii lui Sven-Goran Eriksson se afla in cantonament pe durata turneului final. Ziarele o dau ca exemplu pe Coleen McLaoughlin (20 de ani), prietena atacantului Wayne Rooney, care a platit 1400 de euro in mai putin de 10 minute, achizitionandu-si pantofi si bluze produse de celebrele marci Gucci si Dolce&Gabbana. Presa britanica pune, totodata, la zid publicatia germana "Bild Zeitung", care a publicat un articol in care aduce insulte membrilor familiei capitanului reprezentativei Angliei, David Beckham, despre a carui mama a spus ca are "un zambet de taranca", iar pe sora mijlocasului de la Real Madrid a descris-o ca fiind "durdulie". "Ziaristii au scris acest articol doar pentru a perturba aspiratiile nationalei noastre la glorie cu ocazia acestei Cupe Mondiale", crede "The Sun", care povesteste totodata cum jucatorii selectionatei germane s-au amuzat citind articoul din "Bild" intre antrenamente. Pentru a nu ramane insa dator nemtilor, "The Sun" publica la randul sau o fotografie in care compara fizicul zvelt al lui Beckham cu obezitatea unei fete blonde de pe Rin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.