Cel mai celebru tatic al momentului, Brad Pitt, isi dorea de foarte multa vreme un copil, acesta fiind probabil si unul din principalele motive ale destramarii casniciei sale cu Jennifer Aniston, care nu ii impartasea aceasta dorinta. Destinul a lucr
Cel mai celebru tatic al momentului, Brad Pitt, isi dorea de foarte multa vreme un copil, acesta fiind probabil si unul din principalele motive ale destramarii casniciei sale cu Jennifer Aniston, care nu ii impartasea aceasta dorinta. Destinul a lucrat insa in favoarea lui si, la nici un an de la despartirea de fosta sotie, Pitt a devenit tatal a trei copii. Maddox si Zahara au fost adoptati impreuna cu partenera sa, Angelina Jolie, iar micuta Shiloh, primul sau copil natural, a venit pe lume la 27 mai, aceasta nastere fiind poate cea mai mediatizata din lumea starurilor.
Intr-un sondaj recent realizat de publicatia saptamanala "Life & Style", cititorii au hotarat ca Brad Pitt merita fara nici o indoiala titulatura de "tatic al anului 2006". Brad va primi aceasta distinctie in cadrul unei editii speciale, "Father of the Year", care va aparea pe piata odata cu revista la sfarsitul acestei saptamani. "Life & Style" a dat publicitatii intreg clasamentul "taticilor", Brad Pitt fiind urmat in top de actorii Heath Ledger (celebrul homosexual din "Brokeback Mountain") si Ryan Phillippe (sotul actritei Reese Witherspoon si tatal a doi copii).
"Este absolut o incantare sa vezi cum cei mai importanti barbati de la Hollywood isi asuma in mod natural responsabilitatile pe care le presupune paternitatea si cum fiecare dintre ei manifesta stiluri atat de personale in cresterea si ingrijirea copiilor lor", spune Debra Birnbaum, redactorul-sef de la "Life & Style". Va prezentam topul integral al celor mai devotati zece tatici de la Hollywood sau casatoriti cu vedete hollywoodiene: 1. Brad Pitt; 2. Heath Ledger; 3. Ryan Phillippe; 4. Ben Affleck; 5. Will Smith; 6. Matthew Broderick; 7. Chris Martin; 8. Guy Ritchie; 9. David Arquette; 10. Dean Cain. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.