Medicover, lider pe piata de servicii medicale private, lanseaza abonamentul de stomatologie in parteneriat cu Dental Plan, una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din Capitala. Prin acest parteneriat, o premiera pentru piata de servicii me
Medicover, lider pe piata de servicii medicale private, lanseaza abonamentul de stomatologie in parteneriat cu Dental Plan, una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din Capitala. Prin acest parteneriat, o premiera pentru piata de servicii medicale din Romania, se ofera companiilor si angajatilor acestora accesul nelimitat la medicul stomatolog, fapt care poate constitui o solutie creativa de fidelizare si motivare a angajatilor.
Medicover este singura companie medicala din Romania care mentine sanatatea a peste 40.000 de abonati pe baza sistemului "medic personal", similar medicului de familie din perioada interbelica. Cu o experinta de peste 9 ani in domeniu, Medicover considera ca cea mai buna solutie pentru ca vizitele la dentist sa devina o obisnuinta este un abonament. Astfel, prin plata lunara a unei taxe, abonamentul asigura acces nelimitat si ori de cate ori este nevoie la toata gama de servicii stomatologice incluse in pachetul ales.
"Rezultatele cercetarilor pe tema sanatatii romanilor si cele de evaluare a satisfactiei abonatilor nostri ne-au confirmat ca este momentul sa lansam aceste abonamente prin care abonatii sa beneficieze de sistemul G <>, care sa ii incurajeze sa vina regulat la control. Aceste abonamente sunt deja in atentia a zeci de companii-client care doresc sa le includa in pachetul de motivare a salariatilor", declara Gabriel Ionescu, director general al Medicover.
Medicover functioneaza pe baza unor modele si experiente ale sistemului de sanatate vest-european si american. In Europa Centrala si de Est compania ocupa pozitia de lider pe piata serviciilor medicale private, avand centre medicale in Cehia, Estonia, Polonia si Ungaria. Societate cu capital suedez, firma este listata la Bursa din Stockholm, iar in Romania coopereaza cu peste 1.000 de firme.
Compania este lider de piata, detinand in acest moment peste 50% din piata de corporate pe segmentul de abonamente in Bucuresti. In ultimii trei ani, Medicover a inregistrat o crestere spectaculoasa a bazei de abonati. La sfarsitul anului 2005, portofoliul de abonati a crescut cu 44%, de la 24.000 de abonati, in anul 2004, la peste 34.000 de abonati.
Dental Plan este o companie internationala de servicii stomatologice care isi propune ca scop introducerea unei abordari noi pentru Romania a relatiei medic stomatolog-pacient. Aceasta se bazeaza pe o indelungata experienta in Statele Unite si Uniunea Europeana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.