Ieri, la Hotelul Howard Johnson, artistul american 50 Cent a declarat: "Sunt foarte incantat ca ma aflu in Romania, in fata fanilor din aceasta tara". Abia ajuns la Bucuresti, artistul a marturisit ca nu a apucat sa vada nimic in afara hotelului in c
Ieri, la Hotelul Howard Johnson, artistul american 50 Cent a declarat: "Sunt foarte incantat ca ma aflu in Romania, in fata fanilor din aceasta tara". Abia ajuns la Bucuresti, artistul a marturisit ca nu a apucat sa vada nimic in afara hotelului in care a fost cazat, dar a promis ca va incerca sa viziteze Capitala, in masura in care timpul ii va permite. Alaturi de 50 Cent au cantat seara trecuta si membrii gastii G-Unit (Olivia, Whoo Kid, Young Buck), iar in deschidere au cantat si membrii formatiei Parazitii. Este pentru prima data cand un artist care este nr. 1 in topurile internationale concerteaza in Romania. 50 Cent a avut un debut discografic spectaculos: el a reusit performanta de a vinde - in doar cinci zile - 872.000 de exemplare ale albumului sau "Get rich or Die Tryin" (2003).
Evenimentul este organizat de catre compania Events, aceeasi care, in aceasta vara, ii va aduce la Bucuresti pe Billy Idol si Bloodhound Gang. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.